Wikipedia

Линкови на Hemija.net

Македонски дел од
хемискиот
кибер простор

Главна страница Линкови Периоден систем Книги и списанија Експерименти Нобеловци Форум Хумор Email
  Статии публикувани во 2008
  Статии публикувани во 2007
  Статии публикувани во 2006
  Статии публикувани во 2005
  Статии публикувани во 2004
  Статии публикувани во 2003
  Статии публикувани во 2002
  Статии публикувани во 2001
  Статии публикувани во 2000
  Врвни десет
  Внесете промена
  Cool страници
  Врвни десет
  Додадете нова страница
  Периодични списанија
  Книги од странски издавачи
  Книги од домашни издавачи
Link.Hemija.net | Додадете стрница | Внесете промена | Cool страници | Врвени десет | Пребарување

  Пребарај 

Напредно пребарување

  Категории 

Универзитети
Хемиски друштва и организации
Владини агенции и лаборатории
 
Аналитичка хемија
Биохемија
Геохемија
Електрохемија
Историја на хемијата
Клиничка и медицинска хемија
Кристалографија
Образование
Општа и неорганска хемија
Органска хемија
Спектроскопија
Теориска хемија
Физичка хемија
Хемија на животна средина
Хемија на материјали
Хемометрија
Хроматографија
 
Безбедност во лабораторија
Токсични хемикалии
 
Конференции
Интернет комуникации
 
Бази на податоци
Периодни системи
Молекули
Биографии
Патенти
Софтвер
Архиви на софтвер
WAP страници
 
Хемиски портали
Хемиски хумор
 
Останати линкови

  Патенти

Резултатите од 1 до 9 се прикажани на оваа страница од вкупно 9 најдени.
Сортираj според [Датум] [Посети] [Оценки]

 • Canadian Intellectual Property Office - Канадска агенција за заштита на интелектуалната сопственост
  (Додадено на 10 ноември 2001, 6265 посети)
  Оценка: 8/10 од 1 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Chemical Patent Searching - База на податоци за патенти
  (Додадено на 09 мај 2001, 6265 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Delphion Intellectual Property Network - Пребарување, разгледување и анализирање на патентни документи.
  (Додадено на 09 мај 2001, 6265 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Derwent - База на податоци за патетни, списанија и конференции од областа на хемијата, фармацијата и биотехнологијата.
  (Додадено на 09 мај 2001, 6262 посети)
  Оценка: 6/10 од 1 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • DNA Patent Database - Бесплатен сервис кои ви овозможува пристап до сите U.S. патенти во врска со DNA (Georgetown University and the Foundation for Genetic Medicine)
  (Додадено на 09 мај 2001, 6263 посети)
  Оценка: 10/10 од 1 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • EFF Intellectual Property Online - Библиографија на online информации за патенти.
  (Додадено на 09 мај 2001, 6273 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • The European Patent Office - Европска мрежа од бази на податоци за патенти.
  (Додадено на 26 јуни 2001, 6271 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • U.S. Patents - Детална база на библиографски податоци за над 2,6 милиони патенти заштитени во САД. Содржи податоци од 1976 година па до денес. Можно е пребарување според клучни зборови, според (сојузна) држава и според категорија. Обезведено преку Community of Science.
  (Додадено на 23 октомври 2002, 6261 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • United States Patent & Trademark Office - Бесплатно пребарување низ fool-text базите на податоци на United States Patent & Trademark Office.
  (Додадено на 15 јуни 2001, 6262 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   

  Крај на листата со резултати.

  Пребарај во оваа категорија:

[Главна стана] [Стари статии] [Периоден систем] [Линкови]
[Нобеловци] [Форум] [Хумор] [E-mail]

© Hemija.net, Скопје, Македонија. Контакт: kontakt@hemija.net