350.org

Линкови на Hemija.net

Македонски дел од
хемискиот
кибер простор

Главна страница Линкови Периоден систем Книги и списанија Експерименти Нобеловци Форум Хумор Email
  Статии публикувани во 2008
  Статии публикувани во 2007
  Статии публикувани во 2006
  Статии публикувани во 2005
  Статии публикувани во 2004
  Статии публикувани во 2003
  Статии публикувани во 2002
  Статии публикувани во 2001
  Статии публикувани во 2000
  Врвни десет
  Внесете промена
  Cool страници
  Врвни десет
  Додадете нова страница
  Периодични списанија
  Книги од странски издавачи
  Книги од домашни издавачи
Link.Hemija.net | Додадете стрница | Внесете промена | Cool страници | Врвени десет | Пребарување

  Пребарај 

Напредно пребарување

  Категории 

Универзитети
Хемиски друштва и организации
Владини агенции и лаборатории
 
Аналитичка хемија
Биохемија
Геохемија
Електрохемија
Историја на хемијата
Клиничка и медицинска хемија
Кристалографија
Образование
Општа и неорганска хемија
Органска хемија
Спектроскопија
Теориска хемија
Физичка хемија
Хемија на животна средина
Хемија на материјали
Хемометрија
Хроматографија
 
Безбедност во лабораторија
Токсични хемикалии
 
Конференции
Интернет комуникации
 
Бази на податоци
Периодни системи
Молекули
Биографии
Патенти
Софтвер
Архиви на софтвер
WAP страници
 
Хемиски портали
Хемиски хумор
 
Останати линкови

  Образование

Резултатите од 1 до 10 се прикажани на оваа страница од вкупно 46 најдени.
Сортираj според [Датум] [Посети] [Оценки]

 • Academic Earth - Академска Земја (или Академска планета Земја) помага да се поврзете со предавачи од светски познати универзитети. Следејќи ги снимените предавања на врвни светски професори може да се стекнете со дипломи и сертификати. Дури и да ја немате амбицијата за добивање на диплома, содржините до кои оваа страница води може да ви помогнат во вашето неформално образование.
  (Додадено на 02 мај 2010, 6304 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Acid-base without algebra - Киселини и бази без алгебра. Графички третман на киселинко-базни системи.
  (Додадено на 21 мај 2001, 6264 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • All About Atoms - Се за атомите. Основни податоци за атомската структура.
  (Додадено на 09 мај 2001, 6264 посети)
  Оценка: 1/10 од 1 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • An introduction to chemistry - Вовед во хемијата. Примарна цел на овој site е со разбирлив јазик да ја доближи хемијата до обичниот читател.
  (Додадено на 09 мај 2001, 6263 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Basic liquid chromatography - Online книга за основите на течната хроматографија.
  (Додадено на 09 мај 2001, 6259 посети)
  Оценка: 8/10 од 1 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Chem4kids - Хемија за деца - Хемија прилагодена за најмладите.
  (Додадено на 09 мај 2001, 6261 посети)
  Оценка: 10/10 од 1 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • ChemClass.com - Интересни едукативни содржини. Страницата е уредувана од Kennesaw State University.
  (Додадено на 03 ноември 2001, 6266 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • ChemCom (Chemistry in the Community) resource center - Собирно место за наставници по хемија. Меѓусебна размена на информации, фајлови и слично. Сите корисници се повикуваат да ги разменуваат своите сознанија, во врска со осумте постојани теми на ChemCom.
  (Додадено на 22 мај 2001, 6260 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Chemguide - Претставува интересен водич за сите кои спремаат испити по хемија. Интересни презентации на слики и дијаграми во боја. Chemguide обрнува посебно внимание на содржините кои ги збуниваат студентите. Органска хемија, инструментална анализа, структура и др.
  (Додадено на 19 јануари 2002, 6260 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Chemie-Online - Задачи, скрипти, протоколи (од експерименти на германски универзитети), реферати (за скоро секоја тема што се работи низ студиите), програми за цртање молекули (јазик: Германски) .
  (Додадено на 21 јули 2001, 6264 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   

  5 страници: 1 2 3 4 5 .   Следна страница >>

  Пребарај во оваа категорија:

[Главна стана] [Стари статии] [Периоден систем] [Линкови]
[Нобеловци] [Форум] [Хумор] [E-mail]

© Hemija.net, Скопје, Македонија. Контакт: kontakt@hemija.net